Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Volume 1: Garmadon 5007790

Napnav komiksov prbeh pre fanikov NINJAGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Volume 1: Garmadon
SKU 5007790
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 12,99 €

Popis produktu

Preskúmajte úplne prvú komiksovú sériu od LEGO NINJAGO s knižkou Volume 1: Garmadon. Táto 144-stranová kniha v mäkkej väzbe je plná farebných ilustrácií od svetoznámeho spisovateľa a komiksového výtvarníka Tri Vuonga. V dedinke ďaleko od NINJAGO City vyčíňa nová záhadná hrozba, no obyvateľov zrazu zachráni cudzinec menom… Garmadon, pán skazy! Naozaj sa však Garmadon tak zmenil alebo ide len o prvý krok jeho plánu, ako poraziť Majstra Wu a nindžov? Začítajte sa a uvidíte!

  • Komiksová séria od LEGO NINJAGO – Kniha v mäkkej väzbe má 144 strán a ponúka nový, napínavý príbeh o Garmadonovi vo forme akčného komiksu
  • Darček pre deti – Darujte túto knihu ako darček k narodeninám alebo odmenu deťom, ktoré túžia uniknúť do akčného sveta NINJAGO
  • Rozmery – Kniha meria vyše 23 cm na výšku a 15 cm na dĺžku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..