Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Predvianočná nočná mora Tima Burtona od Disney 21351

Vstavn model Predvianon non mora Tima Burtona

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Predvianočná nočná mora Tima Burtona od Disney
SKU 21351
Kusy 2193
Séria LEGO Ideas
Vek 18+ vek
Cena LEGO 199,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Postavte si nostalgické scény z kultového filmu Tima Burtona s touto diorámou pre dospelých LEGO Ideas Predvianočná nočná mora Tima Burtona od Disney (21351). Táto zábavná vianočná stavebnica je skvelým nápadom na darček pre mužov, ženy a všetkých milovníkov fantasy filmov a zberateľov filmových memorabílií. Stavebnica obsahuje 3 pripojiteľné modely ikonických miest z filmu Predvianočná nočná mora Tima Burtona – Špirálový kopec, dom Jacka Skellingtona a radnicu v Halloweentowne. Kochajte sa autentickými detailami, ako je napríklad chodiaca vaňa, tabuľa v Jackovom dome s jeho plánom na Vianoce a rečnícky pult na radnici, kde mal Jack svoj prejav o Vianociach.

Táto hravá stavebnica LEGO, ktorú si môžete vystaviť spolu s vašou vianočnou výzdobou obsahuje 8 postáv z filmuPredvianočná nočná mora Tima Burtona: minifigúrky Jacka Skellingtona, Sally, Santa Clausa, Locka, Shocka a Barrela, ako aj psa Zera a figúrku starostu z kociek s 2 tvárami.

V balení nájdete návod na stavanie a v aplikácii LEGO Builder zasa parádne nástroje na 3D prezeranie modelov.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..