Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Obchod s retro oblečením 42614

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Obchod s retro oblečením
SKU 42614
Kusy 409
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 38,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Inšpirujte mladých staviteľov, aby mysleli na našu planétu a zároveň sa zabavili s módnymi kúskami v tejto sociálno-emocionálnej stavebnici. Hračkársky LEGO Friends Obchod s retro oblečením(42614) pre dievčatá a chlapcov od 6 rokov obsahuje 3 postavičky LEGO Friends, figúrku mačky a doplnky.

Táto hračka pre deti umožňuje kreatívnym dievčatám a chlapcom vyrozprávať príbeh Ollyho, Liann a Jordin, ktorí milujú vyrábať nové oblečenie zo starého. Deti môžu pomôcť postavičkám prať a zrecyklovať darované oblečenie v dielni. K dispozícii je aj kabínka, v ktorej si kamaráti môžu vyskúšať oblečenie, a tiež množstvo oblečenia, ktoré si minibábiky môžu obliecť, vrátane klobúkov, nohavíc, topánok a ľadviniek. Medzi doplnkami nájdete aj pracie prostriedky, krajčírsky meter, farby v spreji a pokladňu.

Objavte ďalšie stavebnice zo série LEGO Friends, ktoré ponúkajú deťom mnoho príležitostí na rozvoj sociálnych a emocionálnych zručností prostredníctvom hry na postavy s hračkami.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..