Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO VTOL Vesmírna loď na prepravu ťažkého nákladu LT81 42181

Vesmrna hrakrska stavebnica

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO VTOL Vesmírna loď na prepravu ťažkého nákladu LT81
SKU 42181
Kusy 1365
Séria LEGO Technic
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Milovníci vesmíru od 10 rokov si užijú nezabudnuteľnú stavbu modelu LEGO Technic VTOL Vesmírna loď na prepravu ťažkého nákladu LT81 (42181). Tento futuristický hračkársky model vesmírneho vozidla má veľa prvkov, ktoré podnietia zvedavosť detí, keď sa budú hrať na vzrušujúce misie na prepravu nákladu na vzdialené planéty.
Stavebnica je plná skvelých funkcií vrátane prevodov, ktoré otáčajú motory, vysúvajú a zasúvajú pristávací podvozok a spúšťajú kliešte na uchopenie nákladného modulu s mini vesmírnym vozidlom. Na vrchnej strane je aj rukoväť, takže malí fanúšikovia vesmíru môžu počas hry s touto futuristickou vesmírnou loďou lietať po miestnosti.
Posuňte vesmírne dobrodružstvá na novú úroveň vďaka špeciálnemu prvku zámku, s ktorým si deti môžu k modelu pripojiť ďalšie kompatibilné vesmírne stavebnice LEGO (predávané samostatne). A v appke LEGO Builder si deti môžu približovať a otáčať svoje modely v 3D rozhraní popri stavaní, ukladať si stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..