Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Monkie Kidov minirobot 80051

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Monkie Kidov minirobot
SKU 80051
Kusy 556
Séria LEGO Monkie Kid
Cena LEGO 43,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Inšpirujte deti, chlapcov, dievčatá a fanúšikov robotov od 8 rokov polohovateľnou figúrkou v tejto stavebnici LEGO Monkie Kid: Monkie Kidov minirobot (80051). Stavebnicová hračka na vystavenie obsahuje polohovateľnú figúrku minirobota s pohyblivými rukami, nohami a chvostom, vlajkami a hlavou, ktorá sa nakláňa dozadu a umožňuje prístup do kokpitu. K dispozícii je aj zlatá palica, minifigúrka Monkie Kida a zostaviteľný stojan s oblakom, aby sa každý malý milovník robotov mohol po skončení hry pochváliť tvorivým minirobotom.

Deti si môžu užiť jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder. Môžu si v nej približovať a otáčať modely v 3D rozhraní, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok. Túto skvelú hračku možno pridať aj k ostatným modelom zo série (80050, 80053 a 80054, všetky predávané samostatne), osláviť tak 5. výročie LEGO Monkie Kida a rozšíriť herné možnosti.

Zberateľské hračky zo série LEGO Monkie Kid sú inšpirované klasickým románom Putovanie na západ a dospelí môžu vďaka nim spolu s deťmi prežívať legendárne dobrodružstvá Monkey Kinga v modernej a hravej podobe.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..