Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Prasiatko Peppa – záhrada a domček na strome 10431

LEGO DUPLO Prasiatko Peppa hraka pre batoat od 2 rokov

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Prasiatko Peppa – záhrada a domček na strome
SKU 10431
Kusy 20
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte malým deťom od 2 rokov hru v prírode s touto stavebnicou LEGO DUPLO Prasiatko Peppa – záhrada a domček na strome (10431). Táto zábavná hračka rozvinie lásku malých dievčat a chlapcov k prírode a môžu sa hrať na postavy v záhrade a pomôcť Peppe a Georgeovi vypestovať slnečnicu.

Táto hračka na stavanie a prestavovanie má množstvo doplnkov vrátane kanvičky a vidličky, ktoré inšpirujú malých fanúšikov prasiatka Peppa do kreatívnych hier. Deti si precvičia zručnosti jemnej motoriky a schopnosť triedenia a usporiadania kociek tak, aby hračkárska rastlina rástla. Potom sa 2 postavičky môžu hrať na schovávačku v kmeni stromu alebo oddychovať v domčeku na strome.

Táto vzdelávacia hračka LEGO DUPLO Prasiatko Peppa pre deti od 2 rokov im pomáha rozvíjať množstvo zručností, od riešenia problémov a vytrvalosti pri pestovaní rastliny až po starostlivosť o prírodu a sebavyjadrenie, keď sa zahrajú na Peppu a Georgea, ktorí pracujú spoločne a hrajú sa v záhrade.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..