Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Plachetnica 60438

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Plachetnica
SKU 60438
Kusy 102
Séria LEGO City
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Fantázia detí od 5 rokov sa s touto stavebnicou LEGO City Plachetnica (60438) môže ujať kormidla! Táto hračkárska loď je ideálna na hranie aj vystavovanie a obsahuje vysoký stožiar s plachtou s potlačou, kabínu lode aj kormidlo. Model obsahuje aj 2 minifigúrky na nápaditú hru na postavy a rozprávanie príbehov.

Vezmite svojho mladého dobrodruha na fantastickú cestu s aplikáciou LEGO Builder. V appke si môžu deti približovať a otáčať svoje modely v 3D rozhraní, sledovať svoj pokrok a prezerať a ukladať si iné stavebnice.

Deti vyrastajú obklopené úžasnými vozidlami a strojmi. Hračkárske stavebnice zo série LEGO City im umožňujú zblízka preskúmať realistické modely a zábavné postavy, ktoré ich inšpirujú k nápaditým hrám s otvoreným koncom.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..