Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Tvorivá sada Soda Jungle 71434

Zbavn a prispsobiten hraka Nintendo pre deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Tvorivá sada Soda Jungle
SKU 71434
Kusy 598
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 54,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte deťom všetko potrebné na postavenie a upravenie svojich vlastných dobrodružstiev so stavebnicou LEGO Super Mario Tvorivá sada Soda Jungle (71434). Táto stavebnica s postavičkami Nintendo je štýlovým darčekom pre chlapcov, dievčatá a všetkých hráčov od 7 rokov a obsahuje 3 figúrky LEGO Super Maria – Pink Shy Guy, Wiggler a Piraňovú rastlinku. K dispozícii je aj Stroj na upravovanie na výber z odmien, ktoré ponúkajú dve Akčné kocky s otáznikom, Special Pipe: Speed Run pre rýchlostné výzvy, raft, táborák a množstvo scenérií z džungle.

Pridajte k tejto stavebnici figúrku LEGO Maria, LEGO Luigiho alebo LEGO Peach (zo stavebníc 71439, 71440 alebo 71441 – predávané samostatne) a užite si interaktívnu hru. Získajte digitálne mince za jazdu na Wigglerovi, zvrhnutie Pink Shy Guy, prekročenie jedovatého močiara na plti a ďalšie výzvy.

Táto prispôsobiteľná hračka pre deti je skvelá na samostatnú hru aj hru v skupinách. V balení aj v aplikácii LEGO Super Mario nájdete návod na stavanie a v appke vás čakajú aj tvorivé nápady na stavanie a hranie.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..