Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Spinjitzu Brothers: The Chroma’s Clutches 5007862

Uite si prv dobrodrustv spolu s Garmadonom a Wuom!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Spinjitzu Brothers: The Chroma’s Clutches
SKU 5007862
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 9,99 €

Popis produktu

Fanúšikovia nindžov sa môžu pridať k Wuovi a Garmadonovi na ich ceste za titulmi majstrov Spinjitzu v knižke Spinjitzu Brothers: The Chroma’s Clutches. V tejto 144-stranovej ilustrovanej knihe v pevnej väzbe sa mladá dvojica musí vzoprieť prekážkam, ktoré im stoja v ceste – a niekedy dokonca aj jeden druhému! Počas putovania krajinou čelia poriadnym skúškam, aby zistili, či sa zvládnu stať legendárnymi nindžami. Kniha bude skvelým darčekom pre zanietených fanúšikov NINJAGO, ktorí sa chcú ponoriť do napínavých príbehov o nindža hrdinoch.

  • Kniha LEGO NINJAGO – Ilustrovaná 144-stranová kniha v pevnej väzbe, ktorá priblíži nadšeným fanúšikom nindžov prvé dobrodružstvá Wua a Garmadona
  • Darček pre fanúšikov nindžov – Táto akčná knižka bude skvelým darčekom k narodeninám, či len tak pre deti, ktoré rady unikajú do fantazijného sveta NINJAGO
  • Rozmery – Meria vyše 21 cm na dĺžku a 15 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..