Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Meč kostlivca 854260

Hrakrsky me LEGO NINJAGO na napnav hry na postavy

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Meč kostlivca
SKU 854260
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 9,99 €

Popis produktu

Fanúšikovia NINJAGO si s týmto parádnym LEGO NINJAGO Mečom kostlivca (854260) môžu pripomenúť vzrušujúce akčné scény. Hračkársky meč je vyrobený z recyklovaných plastových fliaš a má veľkú, výraznú striebornú čepeľ. Nechýba ani rukoväť s dizajnom kostí previazaných červenou stuhou. Malí nindžovia sa s ním vydajú do akčného, fantazijného sveta NINJAGO, kde si užijú nekonečné hodiny zábavnej hry na postavy.

  • Hračkársky meč NINJAGO – Deti vo veku od 6 rokov môžu uniknúť do akčného, fantazijného sveta a pustiť sa do boja s týmto hračkárskym Mečom kostlivca (854260)
  • Zábavný darček pre nindža fanúšikov – Tento hračkársky meč poslúži ako darček na narodeniny, Vianoce alebo len tak – pre všetky kreatívne deti, ktoré rady rozvíjajú svoju predstavivosť
  • Rozmery – Meč kostlivca je vyrobený výlučne z recyklovaných plastových fliaš a meria viac než 52 cm na výšku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..