Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Zostaviteľná figúrka: Thor vs. Surtur 76289

Minifigrka Thora verzus obria zostaviten figrka Surtura

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Zostaviteľná figúrka: Thor vs. Surtur
SKU 76289
Kusy 245
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Tento superhrdinský model LEGO Marvel Zostaviteľná figúrka: Thor vs. Surtur (76289) vychádza zo scény z úspešného filmu Thor: Ragnarok od Marvel Studios. Vďaka ikonickým postavám, vzrušujúcim funkciám a nekonečným možnostiam na nápadité superhrdinské dobrodružstvá je táto stavebnica zo série LEGO Marvel skvelým darčekom pre deti od 8 rokov.

Stavebnica obsahuje 3 minifigúrky: Thora a 2 bojovníkov ohnivých démonov. Rovnako ako vo filme sa Thor oslobodí z reťazí, ktoré ho zväzujú, a bojuje so Surturom. Kĺbovú zostaviteľnú figúrku Surtura možno nasmerovať do rôznych akčných póz. Surtur drží veľký ohnivý meč a na hlave má rohatú korunu. Vďaka priehľadnému spájaciemu prvku môžu deti pripevniť minifigúrku Thora k zostaviteľnému Surturovi, aby to vyzeralo, že Avenger lieta. Pre ešte väčšiu digitálnu zábavu môžu stavitelia približovať, otáčať modely v 3D a sledovať svoj pokrok pomocou intuitívnej aplikácie LEGO Builder.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..