Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Tvorivá sada kociek 11016

Inpiratvna LEGO sada pre tvoriv deti!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Tvorivá sada kociek
SKU 11016
EAN 5702016972054
Kusy 1201
Séria LEGO Classic
Cena LEGO 33,59 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Odomknite svet plný tvorivosti s touto 1 200-dielnou tvorivou sadou kociek (11016) zo série LEGO Classic. V balení sa ukrýva 7 inšpiratívnych nápadov, ktoré zábavu poriadne naštartujú. A vďaka širokému výberu LEGO kociek, tvarov a pôsobivých prvkov si deti môžu postaviť všetko podľa svojich predstáv!

Pôsobivá LEGO odmena pre začínajúcich staviteľov
Chlapci a dievčatá vo veku od 4 rokov si zamilujú všetky inšpiratívne nápady na modely vrátane vodného mlyna, vysokého vtáčika, sépie, hrušky, jablone, vesmírnej lode a myšky na kúsku syra. Sada sa navyše dodáva s návodom pre každý model, takže hrdosť pri stavaní vlastných LEGO hračiek pocítia i nováčikovia.

Neobmedzené zábavné stavanie pre deti
Stavebnice zo série LEGO Classic deťom vkladajú do rúk množstvo nápadov a inšpirácie na vzrušujúce modely, a to spolu s návodmi na stavanie. Pri hrách a stavaní si tak vybudujú dobrú tvorivosť a schopnosti riešiť problémy, ktoré im vydržia po celý život. Učenie ešte nikdy nebolo také zábavné!

  • Pomôžte deťom rozvíjať dôležité životné zručnosti s touto 1200-dielnou sadou LEGO Classic Tvorivá sada kociek (11016), ktorá obsahuje sedem zábavných variácií modelov a množstvo rôznych kociek, tvarov a očí na tvorivé stavanie.
  • Čo je v balení? Všetko, čo deti potrebujú na vytvorenie vodného mlyna, vysokého vtáka, sépie, hrušky, jablone, raketoplánu a myši na kúsku syra, ako aj množstvo LEGO dielikov navyše pre ešte viac zábavy.
  • Deti môžu postaviť nápady na modely, ktoré sú súčasťou stavebnice, hrať sa s nimi a následne sa pustiť do inovácie a objavovania. Nájdu pri tom nové a nápadité spôsoby, ako vytvárať skvelé LEGO hračky.
  • Táto kvalitná LEGO stavebnica je pôsobivým darčekom na Vianoce, narodeniny alebo inú príležitosť pre chlapcov a dievčatá vo veku od štyroch rokov.
  • Obsahuje 1 200 originálnych LEGO dielikov, z ktorých si deti môžu postaviť, čo im len napadne!
  • V balení sú vrecúška s kockami pre jednotlivé modely. Stačí si vybrať model, otvoriť vrecúško a pustiť sa do práce!
  • Ku každému nápadu na model obsahuje balenie jednoduchý návod, vďaka ktorému aj nováčikovia môžu zažiť pocit hrdosti a radosti z vytvorenia vlastných LEGO hračiek.
  • Hračky série LEGO Classic prinášajú deťom nápady a inšpiráciu. Deti rozvíjajú tvorivé a fyzické zručnosti, ktoré im zostanú po zvyšok života. Zároveň zažívajú radosť zo stavania vlastných LEGO hračiek.
  • LEGO kocky a dieliky vyrábame v súlade s prísnymi normami v oblasti kvality s cieľom zaistiť, aby boli konzistentné, kompatibilné a zábavné.
  • Všetky LEGO stavebnice dôkladne testujeme s cieľom zaistiť, že spĺňajú prísne medzinárodné normy v oblasti bezpečnosti.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..