Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Kamión na prepravu áut so športiakmi 60408

Model vozidla LEGO City na prepravu ut so portiakmi

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Kamión na prepravu áut so športiakmi
SKU 60408
Kusy 998
Séria LEGO City
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte milovníkom autíčok od 7 rokov model Kamiónu na prepravu áut so športiakmi LEGO City (60408). Deti môžu nakloniť kabínu vodiča a dostať sa k motoru, pripevniť príves a spustiť jeho horné podlažie a rampy na dolnom podlaží, a nastúpiť do zadného ťahača v štýle 50. rokov, športiaka v štýle 70. rokov alebo moderného elektrického superšportiaka. Táto pôsobivá stavebnica kamiónu na prepravu áut obsahuje aj 4 minifigúrky na nápadité hry a rozprávanie príbehov.

Tento hračkársky prepravný kamión sa dodáva s podrobným tlačeným návodom a 3D návodom v aplikácii LEGO Builder – digitálnej príručke s intuitívnymi nástrojmi na otáčanie a približovanie, vďaka ktorým si môžu deti pri stavaní prezerať modely zo všetkých strán.

Stavebnice LEGO City poslúžia ako fantastické darčeky k narodeninám či na Vianoce. Táto séria obsahuje parádne vozidlá, realistické modely a zábavné postavy, ktoré budú inšpiráciou pre nápadité hry bez obmedzení. Deti môžu skombinovať túto stavebnicu s ostatnými modelmi zo série (predávané samostatne) a rozšíriť si tak herný svet.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..