Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO ǀ Disney Adventný kalendár 2024 43253

Vianon adventn kalendr a hraka pre fanikov LEGO Disney

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO ǀ Disney Adventný kalendár 2024
SKU 43253
Kusy 253
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 32,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Začnite spolu s deťmi od 5 rokov odpočítavať do Vianoc s týmto zábavným vianočným Adventným kalendárom 2024 (43253) plným Disney darčekov. Táto stavebnica pre deti obsahuje mikrobábiky LEGO ǀ Disney Elsy, Tiany, Ariel, Vaiany a Mirabel, ako aj postavičky LEGO ǀ Disney Pua, Snehuliačika a rozkošného malého sobíka Svena. Za každými dvierkami sa skrýva postavička alebo ministavebnica, ktorá vám dodá dennú dávku vianočnej nálady a čara.

Okrem staviteľských aktivít sa aj samotná krabica podieľa nazábave. Otvorte ju a odhaľte farebnú hraciu dosku, ktorá vezme deti na napínavú cestu na Disney hrad. Každý deň ich čaká trochu vianočnej zábavy a takisto sa môžu ponoriť do svojej lásky k Disney postavičkám, do kreativity LEGO a do obdobia sviatkov s touto prémiovou stavebnicou plnou nekonečnej zábavy.

Po skončení sviatkov môžete tento Adventný kalendár LEGO naďalej použiť ako zábavnú aktivitu a pridať ho k ostatným modelom v sérii LEGO ǀ Disney (všetky sú predávané samostatne) a užiť si ešteviac hier.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..