Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Nikdyčarodejnica a jej stvorenia z nočnej mory 71483

Vlete do dobrodrustiev vo svete snov s fantastickmi hrakrskymi stvoreniami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Nikdyčarodejnica a jej stvorenia z nočnej mory
SKU 71483
Kusy 457
Séria LEGO DREAMZzz
Cena LEGO 43,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Popustite uzdu fantázii s čarovnou stavebnicou LEGO DREAMZzz Nikdyčarodejnica a jej stvorenia z nočnej mory (71483) pre deti od 9 rokov. Tento prestaviteľný fantasy model je založená na napínavom televíznom seriáli a umožní chlapcom a dievčatámspoznať podlé stvorenia Nikdyčarodejnice.

Havran Nikdyčarodejnice vtrhol dovnútra a ukradol Mateovi spomienku. Nikdyčarodejnica so svojim kotlom z nočných môr použije spomienku a vytvorí ňou Mateovho podlého dvojníka MadTea. Ale čo vytvorí potom? O to m rozhodnú deti! Dovoľte malým snívajúcim popustiť uzdu svojej kreativite a postaviť hračkárskeho havrana a následne ho premeniť na hračkárskeho vlka alebo figúrku DoomBloba, Z-Blobovho temného dvojníka.

Kúzlo tejto stavebnice LEGO DREAMZzz spočíva v 5 minifigúrkach, ktoré jej vdýchnu život: Mateo, MadTeo, Doey, Dogan a Nikdyčarodejnica, ktorí inšpirujú k nekonečným variáciám hier na postavy. Model obsahuje aj návod na stavanie s príbehom, ktorý deti povzbudí, aby sa ponorili do dobrodružstva a zrealizovali svoje najdivokejšie sny.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..