Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Pán Oz a jeho vesmírne auto 71475

Pardny model auta, ktor sa me sta hrakrskym raketoplnom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Pán Oz a jeho vesmírne auto
SKU 71475
Kusy 350
Séria LEGO DREAMZzz
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Deti od 8 rokov sa vydajú do sveta LEGO DREAMZzz s touto hračkou Pán Oz a jeho vesmírne auto (71475), ktorú možno postaviť 2 zábavnými spôsobmi. Stavebnica vychádza z napínavého televízneho seriálu a umožňuje deťom pomôcť pánovi Ozovi a Albertovi zachrániť Jaydena, ktorého zajala Škodlivka.Deti si vyberú vlastné dobrodružstvá a model si môž postaviť v dvoch rôznych režimoch – v režime vesmírneho vozidla alebo v režime vesmírneho raketoplánu. V režime vesmírneho vozidla má model výsuvné ramenona uchopenie, pohyblivý satelit a minihračku vozidla. V režime vesmírneho raketoplánu má dve veľké strieľajúce delá a minihračku raketoplánu.Hrdinovia DREAMZzz pán Oz a Jayden oživia seriál a umožnia deťom prehrať si obľúbené scény z televízneho seriálu. Stavebnica obsahuje aj figúrku Alberta a Škodlivku, ktorej polohovateľné chápadlá môžu uväzniť minifigúrku Jaydena.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..