Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Nikdyčarodejnica a jej Polnočný havran 71478

Vlete do dobrodrustiev vo svete snov so tlovm hrakrskym havranom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Nikdyčarodejnica a jej Polnočný havran
SKU 71478
Kusy 1203
Séria LEGO DREAMZzz
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Popustite uzdu svojej fantázii so stavebnicou LEGO DREAMZzz Nikdyčarodejnica a jej Polnočný havran (71478) pre deti od 9 rokov. Táto zostaviteľná hračka so zvieratkami je inšpirovaná napínavým televíznym seriálom, a chlapci a dievčatá si môžu vytvoriť úžasného havrana a prestavať ho na dve rôzne verzie.

Malí snílvajúci sa zabavia pri stavaní zlomyseľného havrana Nikdyčarodejnice a následne ho môžu premeniť na havraniu chatrč alebo na jedno z troch stvorení z nočných môr: chodiaci dom, kotlíkového pavúka alebo obrovského havrana! Model domčeka má otváraciu strechu a dvere, hračkársky pavúk má pohyblivú klietku a nohy a hračkársky havran zasa polohovateľné krídla a perie.

Minifigúrky Matea, Astrid, Nikdyčarodejnice, Dizzy a Dogana a figúrka Z-Bloba vdýchnu dobrodružstvám život. Stavebnica obsahuje aj návod na stavanie s príbehom, vďaka ktorému sa deti môžu ponoriť sa do akcie a stať sa hrdinami, ktorí pomáhajú snovým lovcom poraziť Nikdyčarodejnicu.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..