Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vianočná dekorácia na stôl 40743

Postavte si vianon momenty so sviatonou stavebnicou LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vianočná dekorácia na stôl
SKU 40743
Kusy 433
Séria LEGO UNKNOWN
Vek 12+ vek
Cena LEGO 39,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Postavte si pútavý vianočný výstavný kúsok s touto stavebnicou LEGO Vianočná dekorácia na stôl (40743) pre dievčatá a chlapcov od 12 rokov.

Táto vianočná stavebnica LEGO bude zábavným slávnostným projektom pre deti. Model obsahuje červenú sviečku obklopenú červenými bobuľami, zlatými hviezdami a zeleným lístím. Táto vianočná stavebnica podporuje tvorivosť detí počas stavania a následného zdobenia dekoratívnymi prvkami. Táto dekoratívna stavebnica je ideálna na samostatné alebo skupinové stavanie spolu s blízkymi počas sviatkov. Po dokončení sa z nej stane nádherná vianočná výzdoba LEGO, ktorá vás bude tešiť rok čo rok.

Táto slávnostná magická stavebnica bude skvelým darčekom pre deti aj dospelých fanúšikov stavebníc LEGO a vianočných dekorácií.

  • Vianočná ozdoba LEGO – Povzbuďte deti k tvorivosti počas sviatkov s touto LEGO Vianočnou dekoráciou na stôl pre chlapcov a dievčatá od 12 rokov
  • Čas radosti a veselosti – Vianočná stavebnica LEGO má v strede červenú sviečku obklopenú červenými bobuľami, zlatými hviezdami a zeleným lístím
  • Staviame spoločne – Slávnostný výstavný kúsok z kociek si počas sviatkov môžete postaviť spolu s rodinou či priateľmi
  • Vianočná výzdoba LEGO – Po postavení môžete stavebnicu umiestniť do stredu slávnostného stola
  • Nápad na darček pre deti – Táto vianočná stavebnica LEGO bude skvelým darčekom pre dievčatá, chlapcov aj dospelých, ktorí zbožňujú stavebnice LEGO
  • Vianoce LEGO – Ešte viac sviatočnej nálady vás čaká s ďalšími stavebnicami zo série LEGO Vianoce (predávané samostatne)
  • Rozmery – Táto stavebnica zo 433 dielikov meria vyše 18 cm na výšku, 21 cm na šírku a 24 cm do hĺbky

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..