Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Rodinná oslava 80113

Model retaurcie poas sviatkov jari

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Rodinná oslava
SKU 80113
Kusy 1823
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Zachyťte radosť z rodinnej oslavy počas jarného festivalu LEGO (80113) s týmto modelom reštaurácie pre deti od 8 rokov. Zostaviteľný hračkársky model tradičnej reštaurácie v čínskom štýle obsahuje ľahký prístup dovnútra s interiérom s autenticky prepracovanou kuchyňou, recepciou, jedálňou (vrátane zostaviteľnej súpravy na karaoke) a kúpeľňou. Jedáleň na streche reštaurácie z kociek LEGO je ideálna na romantickú večeru na oslavu Roku draka so stolom pre dvoch, zostaviteľným ohrievačom, kvetináčom, visiacimi lampiónmi a ohňostrojom. K dispozícii je aj zostaviteľné kvetinárstvo, hračkársky vozík s dim sum a pouličný vozík s jedlom, ktoré inšpirujú k tvorivej hre.

Stavebnica poslúži ako výborný kultúrny darček pre chlapcov a dievčatá. Obsahuje 13 minifigúrok vrátane členov rodiny, 2 čašníkov a jedinečnej a doteraz nevídanej postavy v kostýme Roku draka.

Túto zberateľskú hračku pre deti možno skombinovať s ostatnými modelmi zo série LEGO Jarný festival.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..