Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mimoni a ich hudobný párty autobus 75581

Otvorte hrakrsky prty autobus pln Mimoov!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mimoni a ich hudobný párty autobus
SKU 75581
Kusy 379
Séria LEGO Minions
Cena LEGO 38,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte fanúšikom hračiek s Mimoňmi a deťom, ktoré milujú autá poriadnu zábavu s touto stavebnicou 2 v 1 LEGO Ja, zloduch 4 Mimoni a ich hudobný párty autobus (75581). Táto kreatívna stavebnica pre deti obsahuje hračkársky posuvný autobus, ktorýmožno otvoriť a odhaliť fantastickú párty stavebnicu s Mimoňmi. Stavebnica poslúži ako filmový darček pre chlapcov a dievčatá od 7 rokov a fanúšikov filmu Ja, zloduch 4 od štúdia Illumination.

Stavebnica obsahuje 4 figúrky Mimoňov: Phila, Mel, Davea a lietajúceho Mega Mimoňa Gusa, ktorý sa prvýkrát objavil vo filme Ja, zloduch 4. V autobuse nájdete sedadlo vodiča aj tyč na streche, na ktorú sa Gus môže zavesiť. Autobus môžete otvoriť z jednej strany a takisto možno nadvihnúť strechu, čím odhalíte tanečný parket, DJ pult, elektrickú gitaru, klavír, mikrofón, svetlá, reproduktory a vírivku! Mnohé prvky sa dajú odpojiť a rozšíriť tak herné možnosti aj mimo autobusu. Táto zábavná hračka hýri pestrými farbami a parádnymi doplnkami vrátane vlajky, balóna, zmrzliny, klobúkov, nápojov, svetiel, reproduktorov a obrazoviek. Ešte viac digitálnej zábavy si deti užijú v aplikácii LEGO Builder.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..