Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mimoni a banánové auto 75580

Hraka poda filmu Mimoni so 4 postavikami a malm vozidlom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mimoni a banánové auto
SKU 75580
Kusy 136
Séria LEGO Minions
Cena LEGO 23,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Prekvapte fanúšika Mimoňov touto stavebnicou LEGO Ja, zloduch 4 Mimoni a banánové auto (75580). Táto kreatívna hračka pre deti obsahuje 4 Mimoňov, malé autíčko a doplnky. Model bude zábavným darčekom s filmovou hračkou pre chlapcov a dievčatá od 6 rokov a fanúšikov filmu Ja, zloduch 4 od štúdia Illumination.

Zháňate skvelú stavebnicu LEGO Mimoni, malé autíčko či zábavný darček? Ak áno, tak vám predstavujeme stavebnicu Mimoni a banánové auto so sedadlom a odnímateľným motorom. Hračkárske auto sa dodáva so 4 Mimoňmi a doplnkami. Mega Mimoň Dave dvíha jednou rukou motor a v druhej ruke má vzpieračskú tyč. Mel maľuje banán, zatiaľ čo tajný AVL agent, Mimoň Tim, lieta okolo s otáčavými čepeľami rotora na hlave a diaľkovým ovládačom v rukách. Jeho pracovisko je na zemi, plné špeciálnych nástrojov vrátane röntgenových okuliarov. Mimoň Ron z posádky má službu na prebaľovacom pulte s plienkami. Má všetko vybavenie, vrátane pištole, ktorá odpaľuje špinavé plienky. Stavitelia si môžu užiť aj digitálnu zábavu v aplikácii LEGO Builder, kde si môžu zväčšovať a otáčať svoje modely.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..