Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Tvorivé vozidlá 11036

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Tvorivé vozidlá
SKU 11036
Kusy 900
Séria LEGO Classic
Cena LEGO 54,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte malým milovníkom áut od 5 rokov stavebnicu LEGO Classic Tvorivé vozidlá (11036) na stavanie a hranie. Toto farebné balenie áut obsahuje rozličné kocky a dieliky a takisto aj jednoduché návody, vďaka ktorým si môžete postaviť farebnú sadu nekonečne pretvárateľných vozidiel.

Vďaka 900 stavebným kockám, špeciálnym dielikom, 52 kolieskam a jednoduchému návodu si deti môžu postaviť policajné auto, zmrzlinárske auto, ATV štvorkolku, čelný nakladač, nákladné auto, kombi, terénne auto a hračkársku limuzínu. Potom si deti môžu prestavať svoje vozidlá novými a zábavnými spôsobmi pomocou rôznych nápadov na iné vzory, parádne detaily a farebné dekorácie. Môžu otestovať svoje vlastné návrhy a rozvíjať svoje tvorivé konštrukčné zručnosti. Súčasťou balenia je aj 10 tvorivých nápadov, ktoré naštartujú zábavu popri vlastnom stavaní. Návod nájdete aj v aplikácii LEGO Builder, ktorá umožňuje deťom približovať a otáčať modely a sledovať svoj staviteľský pokrok.

Hračky zo série LEGO Classic sú plné nápadov a inšpiratívnych tipov a umožňujú rodičom podeliť sa o zábavné a dôležité okamihy vývoja so svojimi deťmi.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..