Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Farebný kreatívny box 11038

LEGO Classic box pln kociek na stavanie a dielikov

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Farebný kreatívny box
SKU 11038
Kusy 850
Séria LEGO Classic
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

LEGO Classic Farebný kreatívny box (11038) je zábavná zmes kociek a dielikov LEGO plná nápadov a inšpirácie pre dievčatá a chlapcov od 4 rokov. Deti, ktoré majú rady kreatívne stavanie, si zamilujú oslnivú sériu farebných kociek a zostaviteľných hračiek vnútri tohto boxu s kockami plného zábavy.
Na začiatok majú deti k dispozícii 10 skvelých hračiek: koňa, mrkvovú dodávku, čerešňu, reproduktor, rotujúci veterný mlyn, skateboard, mrak, motýľa, sliepku a gitaru. Potom môžu deti podľa priložených nápadov prestavať tieto hračky na lietadlo, jednorožca, model domu, kvetinu, zmrzlinu, auto, strom a alternatívny skateboard. Následne môžu opäť zamiešať kocky a meniť tak farby, tvary a veľkosti modelov, vymieňať ich dvere, okná, kolesá, rastliny, oči a priehľadné dieliky a vytvárať tak jedinečné modely.
Hračky zo série LEGO Classic sú plné nápadov a inšpiratívnych tipov a umožňujú rodičom podeliť sa o zábavné a dôležité okamihy vývoja so svojimi deťmi.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..