Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Dorrie a dobrodružstvo vo vraku lodi – rozširujúci set 71432

Pardna hraka pre deti so 4 postavami Super Mario

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Dorrie a dobrodružstvo vo vraku lodi – rozširujúci set
SKU 71432
Kusy 500
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 43,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Vytvorte si napínavý podmorský level LEGO Super Mario na hľadanie pokladu s rozširujúcim setom Dorrie a dobrodružstvo vo vraku lodi (71432). Jazdite na Dorrie s interaktívnou figúrkou LEGO Mariom, LEGO Luigim alebo LEGO Peach (figúrky nie sú súčasťou balenia) a preskúmajte vrak lode. Poznámka: na interaktívnu hru je potrebný štartovací set 71360, 71387 alebo 71403.

Táto stavebnica pre deti od 7 rokov obsahuje 4 postavičky Super Mario z kociek LEGO – Dorrie, Cheep Cheepa, Cheep Chompa a Bloopera. Roztočte plošinu, aby ste odkryli kocku s kľúčom ukrytú v mušli, odomknite truhlicu s pokladom a získajte drahokam. Akčná kocka s otáznikom ponúka náhodné odmeny a Cheep Chomp môže chrumkať interaktívnu figúrku v ústach, čím aktivuje zábavné digitálne reakcie.

V sprievodnej aplikácii LEGO Super Mario nájdete návod na stavanie tejto stavebnice. Aplikácia vám zároveň ponúka inšpiráciu na rôzne kreatívne spôsoby stavania a hrania a je bezpečnou platformou, na ktorej sa deti môžu deliť o výtvory.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..