Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Vytvorte si gitaru Fender Stratocaster v tle LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Ideas Fender Stratocaster
SKU 21329
Kusy 1074
Séria LEGO Ideas
Vek 18+ vek
Cena LEGO 124,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Vytvorte si z kociek vlastný model gitary Fender Stratocaster zo 70. rokov a zosilňovača 65 Princeton Reverb s týmto setom zo série LEGO Ideas (21329). Pripomeňte si legendárnych muzikantov, ktorí na Stratocaster hrávali, a postavte si tento hudobný nástroj aj s ikonickými krivkami a autentickými detailmi ako pohyblivé tremolo, tónový prepínač a ladiace kolíky. Zosilňovač obsahuje odnímateľné panely na ľahký prístup k základnej doske, rezonančnej nádobe, reproduktoru a ďalším interiérovým prvkom. Nechýbajú ani gumené káble na pripojenie zosilňovača ku gitare a pedálu.

Úchvatný výstavný kúsok
Súčasťou tohto setu sú kocky na postavenie červenej alebo čiernej verzie gitary, brnkadlá v 4 farbách a elegantný rozkladací stojan na gitaru ako doplnok tohto krásneho výstavného kúsku. Nechýba ani samolepka s logom Fender z kociek LEGO, ktorý si môžete nalepiť na skutočnú gitaru alebo zosilňovač.

Parádny zberateľský kúsok
Tento set patrí do kolekcie stavebníc LEGO pre dospelých. Ide o špičkový nápad na darček pre gitaristov, fanúšikov gitár Fender, milovníkov hudby a vášnivých staviteľov z kociek LEGO.

  • Vytvorte si legendárny hudobný nástroj s týmto úžasne detailným výstavným modelom (21329) gitary Fender Stratocaster zo 70. rokov a zosilňovača 65 Princeton Reverb zo série LEGO Ideas.
  • Gitara má pohyblivé tremolo, tónový prepínač a ladiace kolíky, šesť strún, samolepky s logom Fender a textilný popruh. Z kociek si môžete postaviť červenú alebo čiernu verziu gitary.
  • Zosilňovač má odnímateľné panely na ľahký prístup k základnej doske, rezonančnej nádobe, reproduktoru a ďalším interiérovým detailom, samolepky s logom a gumené káble na pripojenie ku gitare a pedálu.
  • Súčasťou je rozkladací stojan na vystavenie gitary, brnkadlá v 4 farbách, ako aj samolepka s logom Fender z kociek LEGO, ktorú si môžete nalepiť na skutočnú gitaru, zosilňovač alebo inam.
  • Gitara meria vyše 36 cm na dĺžku, 11 cm na šírku a 3 cm do hĺbky. Tento výstavný model LEGO je parádnym darčekom pre gitaristov, milovníkov hudby a fanúšikov gitary Fender Stratocaster.
  • Teraz môžete sami alebo v spoločnosti rodiny a priateľov zažiť radosť z tejto ikonickej gitary, hudby alebo zo stavania z kociek LEGO.
  • Tento 1 079-dielikový set obsahuje brožúrku o histórii gitary Fender Stratocaster, o fanúšikovskom dizajnérovi a dizajnéroch LEGO tohto setu a podrobný návod na príjemné stavanie.
  • Túto parádnu stavebnicu pôvodne poslal ako príspevok do súťaže LEGO Ideas „Music to our Ears“ (Hudba pre naše uši) jeden fanúšikovský dizajnér a následne sa zaradila do užšieho výberu 9 modelov, z ktorých komisia vybrala nový set LEGO Ideas.
  • Dieliky LEGO spĺňajú náročné normy v odvetví, vďaka ktorým sa jednoducho a pevne spájajú do odolných modelov. Takto to je už od roku 1958.
  • LEGO kocky a dieliky testujeme všetkými možnými spôsobmi. Chceme sa tak uistiť, že každý LEGO set spĺňa tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..