Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Hasičská stanica s hasičským vozidlom 60414

Hraka modernej hasiskej stanice s hasiskm vozidlom pre deti od 6 rokov

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Hasičská stanica s hasičským vozidlom
SKU 60414
Kusy 843
Séria LEGO City
Cena LEGO 79,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Podnieťte detskú predstavivosť s hračkárskym setom LEGO City Hasičská stanica s hasičským vozidlom (60414) pre deti od 6 rokov. V stanici nájdete moderné riadiace centrum, kuchynku a priestor na spanie nad miestnosťou s vybavením a dvoma garážamis obrovskými dverami. Stavebnica obsahuje aj hračkársky dron a parádne hasičské vozidlo, ktorému nechýbajú doplnky ako nastaviteľný rebrík a hasiaci prístroj.

Zvolajte päť minifigúrok hasičskej posádky a figúrku hasičského psa a zažite hodiny akčných hier na boj s plameňmi. Deti môžu túto stavebnicu skombinovať s ďalšími modelmi zo série LEGO City (predávané samostatne) pre ešte väčšie dobrodružstvá!
Táto hračka so záchranným vozidlom obsahuje prehľadný tlačený návod ako aj podrobný 3D návod v aplikácii LEGO Builder. V aplikácii si deti môžu približovať a otáčať svoje modely a prezerať si ich tak pri stavaní zo všetkých strán.

Hasičské stavebnice LEGO City ponúkajú hračkárske modely pozemných, vzdušných a vodných vozidiel s množstvom funkcií pre tvorivé hry bez obmedzení.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..