Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mateo a rytiersky bojový robot Z-Blob 71485

Deti si uij kreatvne chvle pri stavan robotickej hraky LEGO tromi spsobmi

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mateo a rytiersky bojový robot Z-Blob
SKU 71485
Kusy 1333
Séria LEGO DREAMZzz
Cena LEGO 129,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Rozprúďte fantáziu detí s hračkárskym modelom LEGO DREAMZzz Mateo a rytiersky bojový robot Z-Blob (71485). Táto zostaviteľná stavebnica inšpirovaná napínavým televíznym seriálom umožní chlapcom a dievčatám od 10 rokov postaviť si robota LEGO tromi rôznymi spôsobmi!

Malí snívajúci sa zabavia pri stavaní hračkárskeho raketoplánu Z-Bloba a potom ho premenia na pouličného rytierskeho robota, kentaura pouličného rytiera alebo pouličného bojového robota. Všetky modely majú otvárací kokpit, krídla a zosilňovače, ako aj rôzne zábavné doplnky vrátane meča, štítu, kopije a 2 vystreľovačov na 6 projektilov. Model obsahuje aj figúrku havrana a zberateľskú snovú nádobu a deti čakajú hodiny napínavých hier.

Stavebnicu oživujú 4 minifigúrky LEGO DREAMZzz: hrdinovia Mateo a Logan a ich temní dvojníci MadTeo a Dogan, ako aj figúrky zlých posluhovačov Sneaka a Snivela. Tento hračkársky robo podnieti tvorivé hry a dodáva sa s návodom s príbehom, vďaka ktorému sa deti môžu pustiť do dobrodružstiev a stať sa hrdinami sveta snov.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..