Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Izzie a jej snové zvieratká 71481

Dovote deom popusti uzdu fantzii so snovmi hrakrskymi zvieratkami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Izzie a jej snové zvieratká
SKU 71481
Kusy 328
Séria LEGO DREAMZzz
Cena LEGO 38,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Rozprúďte fantáziu detí od 8 rokov s touto stavebnicou LEGO DREAMZzz Izzie a jej snové zvieratká (71481). Model so zvieratkami vychádza z napínavého televízneho seriálu a dievčatá a chlapci v ňom môžu objaviť čarovné vajíčko, ktoré obsahuje zostaviteľné figúrky snových bytostí.

Havran Nikdyčarodejnice ukradol Izzie spomienku a teraz jej ju tvorivé deti môžu pomôcť získať späť s touto fantazijnou stavebnicou. Model mladým snívajúcim ponúka 3 rôzne zábavné možnosti stavania: vajíčko si môžu postaviť do podoby čarovnej hračkárskej pandy červenej a potom ho prestavať na fantastického hračkárskeho vtáka alebo hračkársku morskú korytnačku. Panda červená môže prenasledovať havrana na súši, fantastický vták na oblohe a mýtická korytnačka zasa pod vodnou hladinou.

Túto stavebnicu LEGO DREAMZzz oživia 2 minifigúrky: hrdinka Izzie a zlá dvojníčka Dizzy, ako aj figúrka sníčka a minifigúrka pandy červenej. Model sa dodáva s návodom na stavanie s príbehom, ktorý deťom umožní pustiť sa rovno do akcie a užiť si nekonečné hodiny tvorivých hier.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..