Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Super Mario World: Mario a Yoshi 71438

Nostalgick darek Super Mario pre dospelch fanikov

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Super Mario World: Mario a Yoshi
SKU 71438
Kusy 1215
Séria LEGO Super Mario
Vek 18+ vek
Cena LEGO 129,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Postavte si nostalgickú stavebnicu plnú nádherných vizuálnych prvkov zo staršej generácie hier Super Mario s týmto hravým výstavným modelom Super Mario World: Mario a Yoshi. Táto zberateľská stavebnica Nintendo je zábavným darčekom zo série LEGO Super Mario pre dospelých a obsahuje pixelované figúrky Maria a Yoshiho. Model poslúži ako zábavná dekorácia do domácnosti či kancelárie pre všetkých fanúšikov. Otočením rukoväte začne Yoshi bežať s Mariom na chrbte a otočením číselníka Yoshi vystrčí svoj jazyk von a dnu.

Stavebnica obsahuje akčnú značku, takže k nej môžete pridať figúrky LEGO Maria, LEGO Luigiho alebo LEGO Peach (zo stavebníc 71439, 71440 alebo 71441 – predávané samostatne) a užiť si interaktívny zážitok.

V aplikácii LEGO Builder nájdete pokyny na stavanie, ktoré vás prevedú každým krokom stavby a zaručia vám pohlcujúci a tvorivý zážitok zo stavania.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..