Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Lloydov robot so živelnou silou 71817

Fantastick prispsobiten figrka robota s 3 minifigrkami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Lloydov robot so živelnou silou
SKU 71817
Kusy 253
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Chlapci a dievčatá od 7 rokov si môžu zinscenovať príbehy z 2. série televízneho seriálu NINJAGO Dragons Rising s týmto modelom Lloydov robot so živelnou silou (71817). Hračkársky robot má polohovateľné ramená a nohy, ktoré sa dajú nakláňať a otáčať do dramatických bojových postojov, plus veľké kladivo, rotujúci trup, 2 veľké doplnky meča katana a kokpit s priestorom pre minifigúrku.

S týmto jedinečným prispôsobiteľným robotom si deti môžu postaviť svoju vlastnú figúrku robota! Jeho odnímateľné nohy, ruky a trup možno skombinovať s časťami 3 ďalších zostaviteľných figúrok robotov: Coleov živelný zemský robot (71806), Sorin živelný technický robot (71807) a Kaiov živelný ohnivý robot (71807) (predávané samostatne). Deti si môžu užiť hodiny zábavy pri kombinovaní a prepájaní súčastí robotov a vytvoria si vlastnú akčnú figúrku.

Nindžovská hračka obsahuje aj 3 minifigúrky – Lloyda s prvkom meča katana, Nyu s prvkom meča katana a Cinder s prvkom meča – a deti si tak môžu zahrať napínavé akčné príbehy s nindžami.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..