Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Žabí domček 21256

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Žabí domček
SKU 21256
Kusy 400
Séria LEGO Minecraft
Cena LEGO 54,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Tento hračkársky domček LEGO Minecraft v tvare žaby je vybavený figúrkami obľúbených postáv z hry. LEGO Minecraft Žabí domček (21256) je praktický darček pre malých hráčov od 8 rokov.

Žabí domček je stavebnicová hračka pre deti, ktoré milujú Minecraft. Domček je plný autentických detailov z Minecraftu; nájdete v ňom posteľ, stôl, pracovný stôl, pec, truhlicu, tortu a med, ako aj zdvíhaciu strechu pre ľahký prístup dovnútra. Vonku sa nachádza farma, kde môžu hráči zbierať repu, pšenicu a kvety, a jazero, kde môžu deti používať rybársky prút a plť z tmavého dubu s veslami. V stavebnici nájdete 3 druhy Žiab (zelená, sivá a hnedá) a Sliz, ktorý, ako hráči vedia, má so žabami špeciálny vzťah. Táto všestranná stavebnica LEGO Minecraft obsahuje hrdinu z Minecraftu, zombie a utopenca s trojzubcom, takže deťom ponúka nekonečné množstvo akčnej hry a zábavy pri hre na postavy. Mladí stavitelia si obľúbia aj aplikáciu LEGO Builder, ktorá im umožňuje približovať a otáčať svoje stavebnice v 3D rozhraní a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..