Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO 5. výročie mesta Megapolis 80054

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO 5. výročie mesta Megapolis
SKU 80054
Kusy 2330
Séria LEGO Monkie Kid
Cena LEGO 179,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Podporte deti od 10 rokov v objavovaní sveta kreatívneho stavania s touto stavebnicou LEGO Monkie Kid 5. výročie mesta Megapolis (80054) plnou detailov. Rozšíriteľná hračka má 2 330 dielikov a obsahuje ruské koleso, výťah a množstvo doplnkov. Deti čaká pôsobivá škála postavičiek vrátane minifigúrok hrdinov a zloduchov, ktoré rozprúdia nekonečné hry na postavy a rozprávanie príbehov.

S aplikáciou LEGO Builder si deti môžu užiť jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo. Môžu v nej približovať a otáčať svoje stavebnice v 3D rozhraní, ukladať si svoje modely a sledovať pokrok. Navyše môžete túto akčnú hračku spojiť do jednej veľkej stavby s modelmi 80036 a 80044 (všetky predávané samostatne) a rozšíriť tak svoje herné možnosti. Model bude jedinečným dobrodružným darčekom pre deti, chlapcov a dievčatá, ktoré majú radi veľké stavebnice či prispôsobiteľné hračky.

Zberateľské stavebnice zo série LEGO Monkie Kid sú inšpirované klasickým románom Putovanie na západ a dospelí môžu vďaka nim spolu s deťmi prežívať legendárne dobrodružstvá Monkey Kinga v modernej a hravej podobe.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..