Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vianočný plyšový Stormtrooper 5007463

Plyov hraka Stormtroopera na pobavenie cez sviatky

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vianočný plyšový Stormtrooper
SKU 5007463
Séria LEGO Star Wars
Cena LEGO 36,99 €

Popis produktu

Šírte okolo seba vianočnú radosť s týmto plyšovým Stormtrooperom zo série LEGO Star Wars. Táto zväčšená verzia minifigúrky LEGO Stormtroopera je oblečená do sviatočného svetra Galaktického impéria a predstavuje dokonalého spoločníka na cesty počas sviatkov pre deti. Stormtrooper sa skvele hodí na maznanie a vymýšľanie príbehov zo sveta Star Wars a vďaka odolnej konštrukcii a rovným nohám ho môžete počas sviatkov postaviť bez opory ako pôsobivý výstavný kúsok.

  • Vianočný plyšový Stormtrooper LEGO Star Wars – Rozkošná plyšová hračka v tvare nadrozmernej minifigúrky LEGO Stormtroopera zo ságy Star Wars oblečená do svetra Galaktického impéria, s ktorou sa deti môžu maznať a hrať a následne si ju vystaviť
  • Mäkká a prítulná – 100 % polyesterová látka s vyšívanými dekoratívnymi prvkami. Vypchatá polyetylénovými guľôčkami
  • Má odolnú konštrukciu a ploché nohy, vďaka ktorým dokáže stáť na rovných povrchoch – Vianočný plyšový Stormtrooper meria vyše 35 cm na výšku a je zábavným darčekom na Vianoce pre deti a fanúšikov ságy Star Wars v každom veku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..