Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Rodinný strom 21346

Roztomil rodokme na vstavnom podstavci s fotografiami a almi predmetmi

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Rodinný strom
SKU 21346
Kusy 1040
Séria LEGO Ideas
Vek 18+ vek
Cena LEGO 87,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Stavajte spoločne, pripomeňte si nostalgické chvíle a postavte si jedinečnú dekoráciu do domácnosti s týmto LEGO Ideas Rodinným stromom (21346). Tento zostaviteľný stojan na rodinný strom bude nádherným kreatívnym darčekom pre dospelých a obsahuje 16 držiakov na zavesenie malých fotografií, odkazov a iných papierikov plných spomienok.

Skrytý úložný priestor v spodnej časti stromu je plný rôzneho príslušenstva. Vyberte si z ponuky sezónnych listov, do konárov stromu položte hračkárske lietadlo a šarkana a pridajte 4 vtáčie búdky, 2 figúrky vtákov a filipínskeho motýľa. K dispozícii sú aj prvky kvetov, ktoré môžete umiestniť na podložku vo farbe trávy, a množstvo ďalších prvkov na prispôsobenie idylickej scény vrátane ďalekohľadu, potravín, kolieskových korčúľ a lupy.

V balení aj v aplikácii LEGO Builder nájdete návod na stavanie krok za krokom, vďaka ktorému si môžete užiť s rodinou aj priateľmi relaxačnú činnosť pri stavaní kociek.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..