Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Avengers vs. Leviathan 76290

Darek Avengers s Lokim a jeho vzdunou verybou Leviathanom!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Avengers vs. Leviathan
SKU 76290
Kusy 347
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Zberateľská superhrdinská stavebnica LEGO Marvel The Avengers vs. Leviathan (76290) stvárňuje záverečnú bojovú scénu z filmu Marvel: The Avengers od Marvel Studios. Tento zostaviteľný model LEGO Marvel pre deti od 7 rokov obsahuje kultové postavya množstvo autentických prvkov a funkcií.

Stavebnica obsahuje 4 minifigúrky – Captain America so štítom, Black Widow s vystreľovačom, Lokiho s plášťom a helmou, bojovníka z Chitauri s laserovou pištoľou – plus veľkú figúrku Hulka. Zostaviteľný Leviatha n má 6 pohyblivých plutiev, otváraciu tlamu, hlavu, ktorú možno mierne otočiť do strán, a 2 vystreľovače. Leviathan sa dodáva s priehľadnými stojanmi, vďaka ktorým môžu minifigúrky počas hry „lietať“ a model bude ešte pôsobivejším výstavným kúskom. Intuitívna aplikácia LEGO Builder umožňuje deťom približovať a otáčať modely v 3D, ukladať si stavebnice a sledovať svoj postup pri stavaní.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..