Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO 80015 Oblačný športiak Monkie Kida

Štýlové hračkárske auto Monkie Kida, s ktorým sa môžete hrať na záchranné misie!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Oblačný športiak Monkie Kida
SKU 80015
EAN 5702016617702
Kusy 659
Séria LEGO Monkie Kid
Cena LEGO 69,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

  • Deti sa budú s touto stavebnicou s modelom auta zo série LEGO® Monkie Kid™ (80015) cítiť ako hrdinovia. Môžu sa hrať na Monkie Kida a uháňať na pomoc civilistom pred démonmi v superštýlovom oblačnom športiaku.
  • Táto zberateľská hračka obsahuje 5 minifigúrok: Monkie Kida s jeho zlatou tyčou, dvoch démonov, oboch aj s ich špeciálnou zbraňou, a tiež Wang a Chena s doplnkami. Vďaka tomu všetkému môžete zažiť pri kreatívnej hre rôzne dobrodružstvá.
  • Športiak sa vyznačuje autentickými prvkami závodných áut, otáčavým motorom a 2 pružinovými vystreľovačmi. Naproti tomu LEGO® vozidlo démonov obsahuje priestor na chytenie minifigúrky a odnímateľné lietadlo na bojové akcie.
  • Táto 659-dielna LEGO® súprava ponúka zábavný kreatívny zážitok zo stavania pre jednotlivcov, skupiny i celú rodinu a je preto skvelým darčekom na narodeniny, Vianoce alebo iné špeciálne príležitosti pre deti vo veku od 8 rokov.
  • Závodný športiak meria vyše 10 cm na výšku, 30 cm na dĺžku a 16 cm na šírku. Dá sa perfektne skombinovať aj s inými modelmi zostavenými z kociek z ďalších súprav zo série LEGO® Monkie Kid™ a vytvoriť tak ešte vzrušujúcejšie príbehy.
  • Táto stavebnica bez potreby batérií je poháňaná detskou tvorivosťou, takže podporuje rozvoj predstavivosti prostredníctvom hier na obľúbené postavy zo série LEGO® Monkie Kid™ a vymýšľanie jedinečných dobrodružných príbehov.
  • S intuitívnym návodom Instructions PLUS, ktorý nájdete v bezplatnej aplikácii LEGO® Building Instructions, môže byť stavaniepre deti ešte o niečo zábavnejšie. Návod umožňuje digitálne približovať, otáčať a vizualizovať virtuálnu verziu modelov počas ich stavania.
  • Vzdelávacie hračky zo série LEGO® Monkie Kid™ inšpirované čínskou legendou o opičom kráľovi Monkey Kingovi pomáhajú u detí pri hodinách napínavých hier a stavania rozvíjať ich tvorivosť, odvahu a odolnosť.
  • Na spájanie a oddeľovanie LEGO® kociek stavitelia nepotrebujú schopnosti Monkie Kida! Od roku 1958 spĺňajú LEGO kocky tie najprísnejšie normy v odvetví s cieľom spoľahlivo zaistiť jednoduchosť spájania a odolnosť modelov.
  • LEGO® kocky a dieliky testujeme: nechávame ich spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a dôkladne analyzujeme, aby ste mali istotu, že táto stavebnica pre deti spĺňa tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..