Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Batman a Batmobil vs. Harley Quinn a Mr. Freeze 76274

Model auta LEGO Batmana s 3 minifigrkami a Batmobilom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Batman a Batmobil vs. Harley Quinn a Mr. Freeze
SKU 76274
Kusy 435
Séria LEGO Batman
Cena LEGO 59,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Tento hračkársky Batmobil zo seriálu Batman: The Animated Series s akčnými figúrkami superhrdinov zabaví všetky deti od 8 rokov. Po dobrodružnom dni si deti môžu vystaviť s Batmobilom vs. Harley Quinn a Mr. Freezeom (76274) na výstavnom podstavci, aby ich mohlo obdivovať celé okolie.

Oživte Batmanové dobrodružstvá so zostaviteľným LEGO Batmobilom a minifigúrkami Batmana, Harley Quinn a Mr. Freezeho. Tento hračkársky Batman LEGO má na kapote 2 odnímateľné vystreľovače projektilov a nadvihovacie dvere do kokpitu, čím odhalíte sedadlo vodiča a ovládací panel. Prvok výfukového plameňa sa otáča počas pohybu Batmobilu. Medzi doplnky patrí kladivo, vystreľovač projektilov a tvarovaný plášť pre Batmana. Otáčajúci výstavný podstavec a ceduľka s informáciami poskytujú pohľad na ikonický Batmobil LEGO Batman zo všetkých strán. Pre ešte väčšiu digitálnu zábavu môžu stavitelia približovať, otáčať stavebnice v 3D rozhraní a sledovať svoj pokrok pomocou zábavnej a intuitívnej aplikácie LEGO Builder. Model bude skvelým darčekom pre deti s láskou k Batmanovi, superhrdinom a parádnym vozidlám.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..