Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Čeľuste 21350

Skvel zberatesk memorablie z filmueuste z kociek LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Čeľuste
SKU 21350
Kusy 1497
Séria LEGO Ideas
Vek 18+ vek
Cena LEGO 149,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Pripomeňte si dramatické filmové momenty s modelom diorámy LEGO Ideas Čeľuste pre dospelých (21350). Táto zábavná žraločia stavebnica je zábavným darčekom pre fanúšikov filmuČeľuste, milovníkov klasických filmov a filmových memorabílií a obsahuje model lode Orca LEGO s prepracovanou kabínou, odnímateľnou strechou, nastaviteľným ramenom a výstrojou a množstvom kultových doplnkov. Môžete ju umiestniť na podložku s morskou vodou z kociek s modelom žraloka Čeľuste LEGO, ktorý útočí na loď. Pripevnite k podložke dielik s potlačou so slávnym citátom náčelníka Brodyho („Budeš potrebovať väčšiu loď“) a nostalgický výstavný kúsok máte hotový.

Táto zberateľská dioráma LEGO Čeľuste obsahuje 3 ikonické postavy – náčelníka Martina Brodyho, Matta Hoopera a Sama Quinta – ako aj alternatívny výstavný podstavec, na ktorom si môžete s minifigúrkami vystaviť hotovú figúrku žraloka Čeľuste.

V balení nájdete ilustrovaný návod na stavanie a v aplikácii LEGO Builder aj 3D digitálne nástroje na zobrazovanie na vylepšenie vášho tvorivého zážitku.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..