Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Čiernobiela mačka 21349

Zbavn zvierac darek pre dospelch

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Čiernobiela mačka
SKU 21349
Kusy 1710
Séria LEGO Ideas
Vek 18+ vek
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Užite si kvalitne strávený čas so stavebnicou LEGO Ideas Čiernobiela mačka pre dospelých (21349) plný tvorby mačacích dekorácií. Tento realistický čiernobiely model mačky je vhodný aj pre alergikov a bude tou dokonalou mačacou pochúťkou pre vás či priateľov, ktorí milujú zvieratá, prírodu alebo dizajn. Model sa dodáva so žltými alebo modrými očami. Zostavte mačku a ľahko si ju prestavajte s otvorenou či zatvorenou papuľou, otáčajte jej hlavou a nastavte uši, labky a chvost do rôznych hravých póz.

Táto zberateľská stavebnica LEGO obsahuje ilustrovaný návod, ktorý vás prevedie jednotlivými krokmi tejto tvorivej aktivity. V aplikácii LEGO Builder nájdete aj digitálny návod a 3D digitálne nástroje, ktoré umocnia váš staviteľský zážitok.

Tento model LEGO Ideas vytvoril dizajnér z radu fanúšikov, hlasovali zaň fanúšikovia LEGO a vyrobila ho spoločnosť LEGO Group. Stavebnica je súčasťou starostlivo vybranej kolekcie najkvalitnejších stavebníc LEGO pre dospelých (každá sa predáva samostatne). Nech už je vaša vášeň akákoľvek, máme tu staviteľský projekt aj pre vás.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..