Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vlak Orient Express 21344

Ukte svetu svoju zubu vo vlaku Orient Express

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vlak Orient Express
SKU 21344
Kusy 2540
Séria LEGO Ideas
Vek 18+ vek
Cena LEGO 299,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Vráťte sa do zlatej éry cestovania vlakom a postavte si tento parádny výstavný model Orient Expressu zo série LEGO Ideas (21344). Ideálny darček pre milovníkov vlakov, cestovania a histórie obsahuje stavebnicové verzie lokomotívy, zásobovacieho vozňa, jedálenského aj lôžkového vozňa a takisto koľajnice. Odnímateľné strechy umožňujú jednoduchý prístup k mnohým autentickým detailom interiéru jedálenského a lôžkového vozňa vrátane vykladaných panelov a zrkadlového efektu nad posteľou v izbe prvej triedy v lôžkovom vozni.

Nastupovať!
Nájdete tu aj 8 minifigúrok LEGO vrátane nosiča batožiny so zostaviteľným vozíkom na kufre a filmového režiséra (podľa fanúšika, ktorý túto sadu vytvoril!). V balení a v aplikácii LEGO Builder nájdete návod, ktorý vás prevedie každým krokom tohto pohlcujúceho tvorivého zážitku.

Stavebnice pre dospelých
Vitajte vo svojom živle. Stavebnice LEGO pre dospelých ponúkajú starostlivo zvolenú kolekciu modelov špičkovej kvality. Nech sa už zaujímate o čokoľvek, tu si nájdete staviteľský projekt.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..