Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Gru a Mimoni z kociek 75582

Pohybliv filmov postaviky Mimoov a zostaviten figrka Grua

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Gru a Mimoni z kociek
SKU 75582
Kusy 839
Séria LEGO Minions
Cena LEGO 54,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Prekvapte deti s láskou pre hračky s Mimoňmi touto stavebnicou LEGO Ja, zloduch 4 Gru a Mimoni z kociek (75582). Táto kreatívna stavebnica pre deti od 9 rokov obsahuje zostaviteľnú figúrku Grua obklopenú tancujúcimi Mimoňmi a bude ideálnym darčekom na hranie a vystavovanie pre deti a fanúšikov filmov Ja, zloduch.

Veľká figúrka Grua má pohyblivé ramená, ruky a prsty, ktoré môžu deti nastaviť do obľúbených póz. V modeli nájdete 5 zostaviteľných postavičiek Mimoňov: Jerry s rumba guľami a ovocným klobúkom, tajný agent Dave s vrtuľou na hlave a vysielačkou, Mimoň Beedoo s megafónom, Mel hrajúci na ukulele a Kevin so svojou prdiacou pištoľou. Mimoňi sú umiestnení na otočnej doske, a keď deti otočia sediaceho Mimoňa, ostatní Mimoňi začnú tancovať okolo svojho usmievavého šéfa! Každý Mimoň vie hýbať rukami a držať v nich rôzne doplnky. Ich hlavy sú pohyblivé a ich oči môžete vymeniť a vytvoriť tak rôzne výrazy. 4 Mimoňov môžete zložiť zo stojana a preskúmať ďalšie možnosti hry.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..